10 Bekar Prenses

Hala Bir Prenses İle Evlenebilirsiniz...
İşte 10 Bekar Prenses



İsveç Prensesi Madeleine                   

İsveç Prensesi Madeleine, Hälsingland ve Gästrikland Düşesi (tam adı Madeleine Thérèse Amelie Josephine; d. 10 Haziran 1982,Stockholm, İsveç) İsveç Kralı XVI. Carl Gustaf ve İsveç Kraliçesi Silvia'nın en küçük çocuğudur. Aynı zamanda ailenin ikinci kız çocuğu olan Madeleine, ablası ve abisinden sonra tahtın üçüncü sırasındadır.
Forbes dergisinin "En Ateşli 20 Genç Asil" listesinde 12. sırada yer alan Prenses Madeleine, hukuk, bilgisayar, sanat tarihi ve ırk bilimi üzerine eğitim almıştır. Prenses Madeleine akıcı bir biçimde İsveççe, İngilizce ve Almanca konuşmakta, ayrıca orta düzeyde de Fransızca bilmektedir.







Hanover Prensesi Charlotte

 O, tıpkı küçük çocukların çok sevdiği masallardan fırlamış gibi. Çok genç, çok güzel. Hollywood'un pırıltılı dünyasından Monako Sarayı'na gelin giden bir anneanne ile onun beyaz atlı ama gerçek prens olan dedenin ilk torunu, ilk göz ağrısı. Avrupa'nın; kendi küçücük ama şöhreti büyük ülkesinin genç prensesi. Artık orta yaşlı ve dört çocuklu bir hanım olan annesi Prenses Caroline'nin yerini görünüş olarak kendisinin birebir kopyası olan 21 yaşındaki kızı Charlotte Casiraghi aldı. Artık paparazziler, Prenses'in en az kendisi kadar güzel kızı Charlotte'un peşinde dolaşıyor. Sadece Monaco'nun değil, tüm Avrupa sosyetesinin en çok ilgi gören genç kuşak üyesi Charlotte Casiraghi, bütün dünyanın ilgisini üzerinde topluyor. 


Büyükannesinin adını taşıyan Prenses Grace Hastanesi'nde 3 Ağustos 1986'da doğan Charlotte Casiraghi, babası Stefano'yu talihsiz bir deniz kazasında kaybettiğinde henüz dört yaşında bir çocuktu. Babasının ölümünden sonra annesi Prenses Caroline, Charlotte ve iki küçük kardeşini alarak Fransa'nın küçük bir kasabasına yerleşti. Amacı çocuklarının basından ve meraklı gözlerden uzak sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlamaktı. 

Annesi Prenses Caroline'in 1999 yılında aile dostları olan Prens Ernst ile evlenmesi genç Charlotte'un hayatını bir kez daha değiştirdi.

Prenses Charlotte artık 21 yaşında bir genç kız. İki ağabeyiyle birlikte bütün dünya sosyetesinin gözdesi. Her ne kadar kendini basından korumaya çalışsa da gönül ilişkileri zaman zaman haber konusu oluyor. .

Genç prensesin; bir zamalar annesi Prenses Caroline ve teyzesi Prenses Sephanie'nin peşinden hiç ayrılmayan medya ile gayet mesafeli bir ilişkisi var. Ama görünen o ki özellikle de magazin medyası bu kadar genç ve güzel bir genç kadının üstelik de bir prensesin üzerinden gözlerini hiç ayırmayacak.















 York Prensesi Beatrice                 

Beatrice Elisabeth Mary Mountbatten-Windsor, Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda prensesi (d. 8 Ağustos 1988 Londra) Prens Andrew ve Sarah Ferguson'un büyük kızları. York Prensesi Beatriceasalet ünvanını taşımakta. Kendisinden küçük kız kardeşi York Prensesi Eugenie'dir. Beatrice ve Eugenie Kraliçe II. Elisabeth'in Yüce Majesteleri ünvanını taşıyan ve böylece prenses statüsünden olan yegâne kız torunlarıdır. Beatrice Britanya taht sıralamasında 5. sıradadır.
18. yaş gününden beri sık sık magazini basınına malzeme olmuştur. Kendisinden çoğunlukla Prenses Kızılyele olarak bahsedilir. 2006 yılında Paolo Liuzzo ile bir beraberlik yaşadı. İlişki Mart 2006'da, Amerikalı bir öğrencinin ölüm olayına karıştığı ve adam yaralamadan yargılandığı ve mahkûm olduğu ortaya çıkınca, sonra erdi. 2007'de amerikalı bir milyarderin oğlu olan David Clark ile birlikteliği duyuldu.
Prenses Beatrice annesiyle beraber Eylül 2007'de Fashion Week'in (Moda Haftası) Londra'daki finaline model olarak katıldı. Prenses, Kraliçe Victoria'yı anlatan ve bir Martin Scorsese yapımı The Young Victoria'da (Genç Victoria) (2008) figüran olarak rol aldı.







Bhutan Prensesi Sonam













York Prensesi Eugenie








Japon Prensesi Takamado








Tayland Prensesi Sirivannavari







Danimarka Prensesi Theodora











Ürdün Prensesi Iman bint Al-Hussein

9 yorum:

  1. Merhaba,
    Blogların geliştirilmesiyle ilgili olarak yapılan Gencal araştırmasına katkı sağlarsanız memnun olurum.
    Saygı ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Caroline'nin kızı annesi gibi çok güzel,İsveç prenseside bir o kadar zarifmiş.

    YanıtlaSil
  3. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    betpark giriş
    2KMDR

    YanıtlaSil