Sevgilin mi var ?



Ah bir ne istediğinizi anlatabilseniz, bizden mutlusu olmayacak bu dünyada


   Sevgilin mi var. Tamam dertlisin demektir bu. Başka türlü olmasına izin vermezler ki asla. Sen biraz daha mutlu olayım, normal insanlar gibi birisine bağlanıp onunla hoş vakit geçireyim dersin ama olmaz. Sanki bu durum ilişkinin doğasına aykırıdır da ondan dolayı izin vermezler asla iyi olmasına.
    Bazen düşünüyorum da görücü usulü evlilik de pek fena bir fikir sayılmaz. Kesin sevgilin olmasından daha az yıpranırsın. Hem sabah hem akşam seni gördüğü için gün içinde durmadan mesaj atmana gerek kalmaz. Ama sevgilin varsa durum böylemi. Hayır tabi ki de. Sevgilin varsa günde en az üç vakit mesaj atma zorunluluğun var. Sabahtan bir günaydın , öğlen oldu mu nasılsın aşkım napıyorsun diyip sabahtan öğlene kadarki zamanın teftişi, ve en son akşama doğru Aşkım nasıl geçti günün diyip öğlenden akşama kadar geçen vaktin teftişi. Ah arkadaş bu kısır döngüden kurtulamazsın. Mesaj atmak zorundasın, daha sonra attığın tüm mesajlarda konuyu sen bulup açmak zorundasın ve son olarak da cümlelerini ve içindeki kelimeleri özenle seçip öyle yollamak zorundasın. Risk her zaman çok fazla. Asla beklemediğin bir kelime yüzünden sana bozuk çalabilir. Her şey ihtimal dahilinde. Üst üste kurduğun 3 kısa cümleden sonra ona karşı soğuduğun suçlamasıyla karşılaşman içten bile değil. Asla nasıl bir ruh halinde olduğunu bilmene imkan yok. Durup dururken “ Gerçekten bana karşı bir şey hissediyor musun yoksa bir anlık bir şeyle mi bana karşı hisselerini söyledin ” diyip hayır aşkım sana deli gibi aşığım tek düşündüğüm sensin demen için seni süründürebilirler. Ha bu arada kazara dördüncü attığın mesajdan sonra Seni Seviyorum yazmayı unuttuysan... işte o zaman halin harap demektir.
      Ah adamı deli etmeyi çok iyi biliyorlar… Onlar olmadan da yapamıyoruz. Fakat ne kadar farklı olsalar da, ne kadar keskin çizgilerle birbirlerinden ayrılsalar da iki yerde aslında birbirinin aynılarıdırlar. Birincisi erkeklerin hepsinden yukarıda yazdıklarımın hepsini eksiksiz olarak isterler, ikincisi ise ilişkinin en kötü olduğu, en içinden çıkılmaz olduğu anlarda bile bir Seni Seviyorum ile yumuşarlar...

3 yorum:

  1. Bu kadar mı şikayetçisiniz yaa? kafam kaırştı şimdi yaptıklaırmdan utandım mesaja lanet edicem birazdan (: Ama tadı böyle çıkmaz mı ilişkinin? zorlayıcı olsun biraz hep kolay hep kolay (:

    YanıtlaSil
  2. Benim içimi dökmek istediğim nokta atılımların sürekli olarak bizden beklenmesi. Yoksa kesinlikle haklısın ancak böyle çıkar tadı. Ama en üretken insan bile bir süre sonra tükeniyor. Olur ya herkese,bir an sözcük bitiyor. İşte bizim üzüldüğümüz bu kısır anlarda ilgisizlikle suçlanmak.

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle çok doğru bir özet olmuş :)

    YanıtlaSil